måndag 13 december 2010

Två nya möten med S-pressföreningen!

Vi vet, aktiviteten i S-pressföreningen har varit för dålig sedan årsmötet. Att valrörelsen tog all tid i höstas är förhoppningsvis en förhållandevis godtagbar ursäkt. Men nu är det full fart framåt igen som gäller. Vi inleder med en julfika och under våren utlovar vi ett fullspäckat program.

Möte 1: Julfika måndag 20 december 2010 klockan 17.00-18.30.

Vi träffas 17.00 på Arenagruppen, Drottninggatan 83 (2 trappor). Vi fikar och du kan köpa en sista julklapp då Arenagruppens bord med böcker från Atlas och Premiss står dukat (ta med kontanter). Under fikat diskuterar vi medias roll i valrörelsen 2010. Inledningsvis tittar vi på lite statistik och representanter från Arenagruppens valanalysgrupp kommer att finnas på plats. Representanter från S-kriskommissionen och den Öppna kriskommissionen har bjudits in till vår diskussion. Välkommen!



Möte 2: Studiebesök torsdag 27 januari 2011 klockan 17.00-18.30.

Vi träffas 16.50 på Kungsbron 1 i centrala Stockholm och gör ett studiebesök på Aftonbladets ledarredaktion (Aftonbladet flyttar till nya lokaler efter årsskiftet). Där träffar vi den nya chefredaktören Karin Pettersson, ledarskribenten Anders Lindberg och Björn Fridén som arbetar med blogg och sociala medier. Vi får en rundtur i de nya lokalerna och en presentation av hur den nya ledarredaktionen arbetar och planerar för framtiden. En diskussion om läget inom S och det kommande partiledarvalet kan inte uteslutas. OBS! Anmäl om du kommer till eric.sundstrom[a]arenagruppen.se. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar