tisdag 8 maj 2012

Årsmöte 8 maj 2012


Enligt tidigare kallelser kommer S-pressföreningen att ha årsmöte tisdagen 8 maj 2012.

När och var: 8 maj 2012 klockan 18 i Arenagruppens lokaler, Drottninggatan 83.

Handlingar: Verksamhetsberättelsen har skickats ut till föreningens medlemmar. Övriga handlingar finns givetvis uppkopierade på mötet.


Årsmötesgäst: Författaren Carl Hamilton, mest känd för sin bok ”Absolut: Historien om flaskan”, är aktuell med en ny bok om svensk socialdemokrati. I ”S-koden” menar Hamilton att SAP:s historiska framgångar kan förklaras av en unik ideologi som skiljer partiet från andra socialistpartier i Europa. Han kallar det S-koden. Hamilton menar vidare att den socialdemokratiska utmaningen är brännande aktuell. Den finansiella krisen kräver att politiken tar ledningen över ekonomin. Ytterst handlar S-koden om människans eviga fråga: Hur ska min frihet förenas med andras?

Hamilton för ett samtal om teserna i boken med föreningens ordförande. Vi inleder med diskussionen med Carl Hamilton, därefter avhandlas de traditionella punkter som hör årsmötet till.

Övrigt: Fika serveras. Hamiltons bok kommer att finnas till försäljning för 150 kronor.

Frågor: Mejla till föreningens avgående ordförande eric.sundstrom [a] arenagruppen.se


Styrelsen vill även ta tillfället i akt att påminna om att det hög tid att betala medlemsavgiften. Här kan du läsa mer om hur betalar.

Vi ses på årsmötet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar